Dania gotowe mogą być smaczne jak jedzenie serwowane w restauracji

Duże doświadczenie zarówno SuperDrob, jak i CP Foods w segmencie convenience oraz innowacyjne pomysły jak zagospodarować ten rynek w Polsce, przyczyniły się do powstania marki ToBeFoodie.
Zaangażowanie do projektu profesjonalnego kucharza, który pracuje nad autorskimi recepturami dań, sprawia, że są to niespotykane dotychczas na naszym rynku propozycje smakowe. Projekt ten posiada całościowe podejście do zrównoważonego biznesu – zaczynając od koncepcji biodegradowalnych opakowań, składu z czystą etykietą, wykorzystania półproduktów premium, czy sezonowych smaków. Pierwsze dania na sklepowych półkach pojawiły się w czwartym kwartale 2020 roku.

Zrównoważony biznes

Filozofia ToBeFoodie to całościowe podejście do zrównoważonego biznesu – zaczynając od koncepcji biodegradowalnych opakowań, składu z czystą etykietą, wykorzystania półproduktów premium, czy sezonowych smaków.

Nowa linia produkcyjna

Stworzyliśmy nowoczesną linię produkcyjną, by spełnić najwyższe wymagania technologiczne i jakościowe, które złożyliśmy sobie przy projektowaniu marki ToBeFoodie.

Produkty szyte na miarę potrzeb konsumentów

Wiemy, jak smacznie i zdrowo się odżywiać. Nasze dania komponujemy, dbając o prosty skład i czystą etykietę. Korzystamy z półproduktów premium i staramy się zachować sezonowość smaków.

Receptury dań przygotowane przez szefa kuchni na bazie oryginalnych składników.

Smaki ToBeFoddie to autorskie kreacje szefa kuchni Roberta Wojnarowskiego.
Dbałość o odwzorowanie restauracyjnych dań w produkcji przemysłowej to nasza specjalność.