dania
gotowe

CPF kładzie nacisk na innowacje produktów spożywczych, troszcząc się o zdrowie ale i ochronę środowiska.

Innowacyjność produktu
/ opakowania

To nowa koncepcja, nad którą trwają obecnie zaawansowane prace. Zaangażowanie do projektu profesjonalnego kucharza, który pracuje nad autorskimi recepturami dań, sprawia, że są to niespotykane dotychczas na naszym rynku propozycje smakowe.
To dania restauracyjne zamknięte w ekologiczne opakowania na wynos, w 100% do recyklingu, z biodegradowalnej tektury.

Zrównoważony biznes

Projekt ten posiada całościowe podejście do zrównoważonego biznesu – zaczynając od koncepcji biodegradowalnych opakowań, składu z czystą etykietą, wykorzystaniu półproduktów premium, czy sezonowych smaków.

Nowa linia produkcyjna

Na potrzeby projektu został stworzony projekt inwestycyjny, która pozwolił na stworzenie nowej linii produkcyjnej

Produkty szyte
na miarę potrzeb konsumentów

Projekt ten posiada całościowe podejście do zrównoważonego biznesu – zaczynając od koncepcji biodegradowalnych opakowań, składu z czystą etykietą, wykorzystaniu półproduktów premium, czy sezonowych smaków.

Duże doświadczenie zarówno SuperDrob, jak i CP Foods w segmencie
convenience oraz innowacyjne pomysły jak zagospodarować ten rynek w
Polsce, przyczyniły się do powstania m.in.: marki To Be Foodie.